Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Προφίλ

Η εταιρεία PRAXIS έχει ιδρυθεί για να προσφέρει ολοκληρωμένες ευρυζωνικές & δορυφορικές υπηρεσίες σε οποιαδήποτε απαίτηση χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει από την πολυετή εμπειρία της καθώς και την πολυετής σταθερή παρουσία στον ευρύτερο χώρο των τηλεπικοινωνιών .

 

Ιδρύθηκε το 1985 από τον Καλογερόπουλο Γιώργο (Ραδιοηλεκτρονικός, πτυχιούχος ανωτέρας Σιβιτανιδείου σχολής, μέλος του ΣΑΡΕ, με Αρ. Αδείας ασκήσεως επαγγέλματος 1093 του Ν.Δ. 2624/53 Υπ. Συγκοινωνιών) .

 

Η PRAXIS κατόρθωσε στα χρόνια λειτουργίας της ν΄ αποκτήσει μία μεγάλη βάση  ικανοποιημένων πελατών από όλο το φάσμα των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και να αποτελέσει ειδικό συνεργάτη οργανισμών όπως το ΕΣΡ και το Υπουργείο Πολιτισμού για το οποίο πραγματοποίησε εκτέλεση έργου στην Κίνα για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου το 2008.

 

Η Εταιρία διαθέτει έμπειρα συνεργεία με μηχανικούς, που μπορούν ν΄ αντεπεξέλθουν σε οποιαδήποτε τεχνολογική πρόκληση σε όλη την Ελληνική επικράτεια και να τις φέρει εις πέρας ανεξαρτήτου τεχνικής δυσκολίας.

 

Επικοινωνία

τηλ. 210 7470355

Fax 210 7754668